(основана 1926 године)

  НАЗИВ СТАНИЦЕ: Призрен
  КООРДИНАТЕ  
  географска дужина: 20°43E
  географска ширина: 42°12N
  НАДМОРСКА ВИСИНА: 402 m
   
  НАПОМЕНА: станица ван функције
од 1999. године
Srpski Ћирилица   Srpski Latinica   English English
Директор РХМЗ