(основана 1933 године)

  НАЗИВ СТАНИЦЕ: Приштина
  КООРДИНАТЕ  
  географска дужина: 21°09Е
  географска ширина: 42°39N
  НАДМОРСКА ВИСИНА: 573 m
   
  НАПОМЕНА: станица ван функције
од 1999. године
Srpski Ћирилица   Srpski Latinica   English English
Директор РХМЗ