Прогноза времена за наредних 5 дана: НЕДЕЉА  29.11.2020.

Изаберите град:  Београд Београд    Нови Сад Нови Сад    Ниш Ниш    Крагујевац Крагујевац    Златибор Златибор    Приштина Приштина

КРАГУЈЕВАЦ   ПОНЕДЕЉАК
30.11.
УТОРАК
01.12.
СРЕДА
02.12.
ЧЕТВРТАК
03.12.
ПЕТАК
04.12.
 
Прогноза ажурирана:  29.11.2020. 10:54:58.  Нормални период 1971-2000
 
 Макс. температура: (°C)   3 3 2 7 11  
 
 Мин. температура: (°C)   -1 -6 -6 -1 3  
 
 Појава:   Појава Појава Појава Појава Појава  
 
  Прикажи без нормала
    Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс.  
Прогнозиране вредности:   -1      3 -6      3 -6      2 -1      7 3      11  
 
екстремно изнад нормале >98%              
знатно изнад нормале 91-98% 98% 7.2     15.4 2.7     14.1 2.7     14.1 2.7     14.1 2.7     14.1  
изнад нормале 75-90% 90% 4.0     13.4 1.9     11.8 1.9     11.8 1.9     11.8 1.9     11.8  
  75% 2.3     10.7 1.3     9.5 1.3     9.5 1.3     9.5 1.3     9.5  
нормално 50% 0.6     8.5 -0.6     6.5 -0.6     6.5 -0.6     6.5 -0.6     6.5  
  25% -1.5     6.0 -3.0     3.0 -3.0     3.0 -3.0     3.0 -3.0     3.0  
испод нормале 10-25% 10% -3.6     3.8 -5.5     1.8 -5.5     1.8 -5.5     1.8 -5.5     1.8  
знатно испод нормале 2-10% 2% -4.7     2.5 -8.1     0.2 -8.1     0.2 -8.1     0.2 -8.1     0.2  
екстремно испод нормале <2%              
 
 
Srpski Ћирилица   Srpski Latinica   English English
Директор РХМЗ