Прогноза времена за наредних 5 дана: СУБОТА  21.09.2019.

Изаберите град:  Београд Београд    Нови Сад Нови Сад    Ниш Ниш    Крагујевац Крагујевац    Златибор Златибор    Приштина Приштина

ЗЛАТИБОР   НЕДЕЉА
22.09.
ПОНЕДЕЉАК
23.09.
УТОРАК
24.09.
СРЕДА
25.09.
ЧЕТВРТАК
26.09.
 
Прогноза ажурирана:  21.09.2019. 11:46:48.  Нормални период 1971-2000
 
 Макс. температура: (°C)   21 20 15 18 17  
 
 Мин. температура: (°C)   6 11 11 8 9  
 
 Појава:   Појава Појава Појава Појава Појава  
 
  Прикажи без нормала
    Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс.  
Прогнозиране вредности:   6      21 11      20 11      15 8      18 9      17  
 
екстремно изнад нормале >98%              
знатно изнад нормале 91-98% 98% 12.0     23.2 12.0     23.2 12.0     23.2 12.0     23.2 12.0     23.2  
изнад нормале 75-90% 90% 11.6     21.6 11.6     21.6 11.6     21.6 11.6     21.6 11.6     21.6  
  75% 10.7     20.2 10.7     20.2 10.7     20.2 10.7     20.2 10.7     20.2  
нормално 50% 8.3     16.3 8.3     16.3 8.3     16.3 8.3     16.3 8.3     16.3  
  25% 6.8     15.2 6.8     15.2 6.8     15.2 6.8     15.2 6.8     15.2  
испод нормале 10-25% 10% 5.0     12.8 5.0     12.8 5.0     12.8 5.0     12.8 5.0     12.8  
знатно испод нормале 2-10% 2% 3.4     9.5 3.4     9.5 3.4     9.5 3.4     9.5 3.4     9.5  
екстремно испод нормале <2%              
 
 
Srpski Ћирилица   Srpski Latinica   English English
Директор РХМЗ