Прогноза времена за наредних 5 дана

Изаберите град:

Београд Београд    Нови Сад Нови Сад    Ниш Ниш    Крагујевац Крагујевац    Златибор Златибор    Приштина Приштина

БЕОГРАД   ЧЕТВРТАК
01.01.1970.
ЧЕТВРТАК
01.01.1970.
ЧЕТВРТАК
01.01.1970.
ЧЕТВРТАК
01.01.1970.
ЧЕТВРТАК
01.01.1970.
 
Прогноза ажурирана:  01.01. 01:00.  Нормални период 1971-2000
 
 Макс. температура: (°C)    
 
 Мин. температура: (°C)    
 
 Појава:   Појава Појава Појава Појава Појава  
 
  Прикажи без нормала
    Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс. Мин.  Макс.  
Прогнозиране вредности:                                       
 
екстремно изнад нормале >98%              
знатно изнад нормале 91-98% 98%                                
изнад нормале 75-90% 90%                                
  75%                                
нормално 50%                                
  25%                                
испод нормале 10-25% 10%                                
знатно испод нормале 2-10% 2%                                
екстремно испод нормале <2%              
 
 
Srpski Ћирилица   Srpski Latinica   English English
Директор РХМЗ